به گزارش مشرق به نقل از ایسنا، محمود عباسزاده مشکيني در جمع حاميان ولايت اظهار كرد: صحبت از ولايت فقيه يعني صحبت از مشروعيت نظام و حمايت از ولايت نيز يعني حمايت از مشروعيت نظام، اما بايد بگويم که بهترين حمايت از ولايت اين است که براي کارآمدي هر چه بيشتر نظام تلاش کنيم و گفتمان انقلاب را کارآمد کنيم چراکه اگر گفتماني کارآمد نشود در عرصه عمومي بهويژه در توسعه در فرامرزها با چالش مواجه خواهد شد.
وي براي کارآمدي نظام چهار نکته را مهم عنوان کرد و گفت: داشتن دغدغه کارآمدي و در کنار آن اجتناب از دامن زدن به مناقشات بيحاصل سياسي اولين نکته در دست يابي به کارآمدي است.
وي شکستن حلقه نخبگان و مديران را عامل دوم در تقويت کارآمدي خواند و تصريح کرد: براي کارآمدي بايد يک ملت وارد کار شوند و سوال ما از کساني که حزب را ماشين دموکراسي ميدانند اين است که چرا مردم را سوار اين ماشين نميکنند.
وي ادامه داد: استقلال از کانونهاي ثروت و قدرت مولفه ديگر کارآمدي است، چراکه اگر اين موضوع نباشد اولين موضوعي که فدا خواهد شد منافع مردم است و داشتن تحليل واقعبينانه از وضعيت موجود نيز عامل ديگر موثر در کارآمدي است.
عباسزاده مشکيني در ادامه تلاش براي رفع نيازمنديهاي اوليه مردم و رساندن کشور به شاخصهاي يک کشور پيشرفته، حاکميت اخلاق در بعد فردي، اجتماعي و سياسي را از سطوح کارآمدي عنوان کرد.
دبير کميسيون ماده 10 احزاب در بخش ديگري از سخنان خود به موضوع فساد مالي اخير پرداخت و اظهار كرد: غربيها در تحليلي که چند سال پيش داشتند به اين نتيجه رسيدند که ما بايد تلاش کنيم در ايران فرسايش ساختار قدرت اتفاق بيافتد.
وي با بيان اينکه «ساختار هر قدرتي وابسته به اسطورههاي آن است» گفت: عدالت، تکريم مستضعفين، اخلاقي کردن سياست به معناي اينکه دين از سياست جدا نيست و مبارزه با امپرياليسم و مبارزه با فساد از اسطورههاي جمهوري اسلامي ايران هستند که آنها به دنبال خدشهدار کردن آن بودند.
وي افزود: معتقدم جريان فساد مالي اخير يک کمين طراحي شده در داخل دستگاههاي ما بود تا در اسطورههاي نظام جمهوري اسلامي ايران خدشه ايجاد کند.
دبير کميسيون ماده 10 احزاب اظهار كرد: معتقدم اجازه داده نميشود که در ايران کسي سوء استفاده کند و مطمئناً اين افراد به سزاي اعمال خود خواهند رسيد، اما از برخي از افراد گلايه دارم که چرا دقيقاً در روزي که کنفرانس بيداري اسلامي در حال برگزاري بود اين خبر را مطرح و رسانهيي کرند، چه ارتباطي بين اينها وجود دارد در حالي که بايد تمام تمرکزها روي کنفرانس بيداري اسلامي بود موضوع اختلاس مطرح شد، آيا اين تصادفي است، اميدوارم که تصادفي باشد.
وي در بخش ديگري از سخنان خود با مهم خواندن انتخابات پيش روي مجلس گفت: انتخابات مجلس بسيار مهم است و به ويژه با راهبردي که رهبري براي آيندهاي احتمالاً دور براي تغيير در سازوكار فعلي نظام سياسي كشور در نظر گرفتهاند و با توجه به اينکه در نظام پارلماني تکليف قوه مجريه توسط مجلس به نمايندگي از مردم تعيين ميشود، نقش مجلس حساستر ميشود و مسووليت مردم نيز به تبع آن سنگينتر.
وي خاطرنشان کرد: اصولي از قانون اساسي که مربوط به مشروعيت نظام است شرعاً، عقلاً و قانوناً لايتغير است، اما ساير اصول که مربوط به کارآمدي نظام است قابليت اصلاح دارد.
وي در ادامه گفت: انقلاب يک نقشه است، نقشهاي بينظير و استثنايي و جمهوري اسلامي نيز تنها حاکميت مشروع در اين کميته خاکي است که ممکن است در اجراي نقشه صد در صد موفق نشده باشيم، گفتمان انقلاب گفتمان توام با وحي در مقابل عقلانيت بريده از وحي الهي است.
وي ادامه داد: اين نقشه محدود به ايران نيست، اول بايد حکومت تشکيل ميداديم بعد دولت اسلامي، بعد جامعه اسلامي و سپس امت اسلامي. حوادثي که در منطقه اتفاق ميافتاد نشانه رويکرد مسلمين به تشکيل امت اسلامي و نتيجه بيداري اسلامي تشکيل امت اسلامي خواهد بود.
وي با بيان اينکه «سازمان امنيت ملي آمريکا سال گذشته يک سند منتشر کرد كه در آن 60 بار رهبري آمريکا بر جهان تکرار شده است» افزود: در آن سند آمده است که کشور ما (آمريکا) داراي ويژگيهايي است که رهبري ما را در جهان تضمين ميکند. اتحاد ارتش، اقتصاد قوي و دموکراسي ويژگيهاي کشور ما است.
وي با بيان اينکه «در بخشي از اين سند آمده است در اين راهبرد بايد نظام بينالملل پيگير منافع ما باشد» تصريح کرد: در فرهنگ سياسي آمريکا سازمان نظام بينالمللي ابزاري براي پيگيري منافع آمريکا است.
عباسزاده مشکيني با بيان اينکه «اين ادعاي آمريکا نقطه مقابل کليد الله اکبر است» افزود: در دنيا دو خط وجود دارد يکي خط عقلانيت و ديگر عقلانيت بريده از وحي و اين دو همان خط هابيل و قابيل، علي و معاويه و خط حسين و يزيد است.
وي همچنين با طرح اين سوال که چرا فشارهاي آمريکا نسبت به کشور ما بيشتر شده است، گفت: آمريکا در سال 2012 انتخابات رياست جمهوري را پيش رو دارد، لذا لابيهاي صهيونيستي که هر دو جناح دموکرات و جمهوري خواه آمريکا به حمايت آنها نياز دارند فشار ميآورند که بايد جلوي ملت ايران و سرچشمه بيداري اسلامي را مهار کنند، آنها ميگويند ايران در حال تبديل شدن به يک قدرت هژمونيک در منطقه است و هدايت منطقه تحت کنترل ايران قرار دارد.
وي با بيان اينکه «رژيم صهيونيستي در حال مهار شدن است» ادامه داد: در 32 سال پيش خاورميانه چهار پايه داشت، ايران، ترکيه، مصر و عربستان که هر چهار کشور در اختيار آمريکا بودند، اما پس از پيروزي انقلاب، ايران تبديل به محور بيداري اسلامي شد و ترکيه نيز که هر چند سياست مداران آن گاهي کيفي انگليسي به دست ميگيرند، اما در آن کساني که ميخواهند به حکومت دست پيدا کنند و راي بياورند بايد عليه رژيم صهيونيستي شعار بدهند.
وي همچنين گفت: مصر که حيات خلوت رژيم صهيونيستي بود، اکنون به ضلع محاصره اين کشور تبديل شده است، لذا صهيونيست به دو جناح دموکرات و جمهوري خواه آمريکا فشار ميآورند تا جلوي ايران را بگيرند.
دبير کميسيون ماده 10 احزاب ادامه داد: آنچه در وال استريت ميبينيد، آبروي ليبرال دموکراسي است و در اين شرايط اقتصادي آمريكا هزار و 400 ميليارد دلار بدهکار است و اقتصاددانان پيش بيني کردند که تا دو سال ديگر به هزار و 800 ميليارد دلار خواهد رسيد. اين در حالي است که ملت ما در اين چند سال توانسته است اقدمات خوبي براي اجراي عدالت انجام دهد.
وي با بيان اينکه «کارهاي فراواني صورت گرفته است» گفت: کارهاي زياد انتقادات بيشتري نيز به دنبال خواهد داشت.